André Rieu eindelijk aangekomen in Zuid-Afrika

André Rieu, orkest en crew zijn eindelijk aangekomen in Zuid-Afrika. Tot het allerlaatste moment was het onzeker of André Rieu en zijn orkest überhaupt op tijd zouden aankomen voor het eerste concert van hun Zuid-Afrikaanse tournee.

De lijnvluchten die normaal zouden doorgaan, werden op het laatste moment geannuleerd. De enige mogelijkheid bleek een vliegtuig te charteren om de volledige 110-man tellende ploeg op tijd in Johannesburg te krijgen.

Verschillende alternatieven vanuit Milaan en Barcelona bleken op het laatste moment niet haalbaar. Op het kantoor van André Rieu Maastricht werd dan ook met man en macht gezocht naar een uitwijkmogelijkheid. De enige oplossing was een charter uit Parijs te laten komen, die vervolgens vanuit Beek (Maastricht), via Djerba (Tunesië) en Yaoundé (Kameroen), na een 16,5uur durende vlucht in Johannesburg landde.

Bij aankomst bleken de jurken en microfoons nog in Barcelona te staan. Op dit moment wordt alles in het werk gesteld om ook deze laatste horde te nemen.

André Rieu blijft zoals altijd positief: “Nu we dit hebben overwonnen en iedereen veilig aangekomen is, zal het ons ongetwijfeld ook lukken om ook dit probleem op te lossen! Het levert ons in ieder geval een goed verhaal op voor onze nieuwe soap ‘André Rieu, op weg naar Zuid-Afrika’ ”.