André Rieu geeft concert in Thialf

André Rieu staat zaterdag 29 augustus in het Thialf stadion voor een concert in het kader van zijn ’30 jaar jubileum tour’. In deze speciale concerttour speelt Rieu samen met zijn Johann Strauss orkest alle muzikale hoogtepunten van zijn 30 jarige carrière. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 20 december.

[quote_right]”Het programma is een fantastische terugblik geworden op mijn 30 jarige carrière en we gaan er een prachtig muzikaal feest van maken in Heerenveen!”[/quote_right]

“Marjorie -mijn vrouw- en ik hebben dit programma samengesteld uit al mijn lievelingsstukken. Het zijn er zoveel, we konden haast niet kiezen. Het programma is een fantastische terugblik geworden op mijn 30 jarige carrière en we gaan er een prachtig muzikaal feest van maken in Heerenveen!” aldus André Rieu.

30 jaar in het vak
André Rieu heeft inmiddels meer dan 30 miljoen albums verkocht wereldwijd. Zijn grootste Nederlandse succes was met Strauss & Co in 1995. Daarvan werden in een jaar meer dan 800.000 exemplaren verkocht. Dat is nog steeds het meest verkochte Nederlandse album aller tijde. In 30 jaar heeft André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest 5 continenten afgereisd. Recent nog heeft hij een zeer succesvolle Australië tournee afgerond met meer dan 270.000 verkochte tickets en 80 platina DVD’s.

Ook aan de andere zijde van de oceaan is Rieu succesvol. In Amerika is André Rieu deze week door Billboard uitgeroepen tot ‘Top Selling Classical Artist of 2008’. Jaarlijks treedt Rieu op voor 700.000 mensen. Daarmee staat hij in de top 20 van best verkopende artiesten wereldwijd.

[divider]

André Rieu & het Johann Strauss Orkest
30 jarig jubileum tour, Thialf, Heerenveen
29 augustus 2009 – aanvang: 20u00

De kaartverkoop start zaterdag 20 december via Ticketservice.
De prijzen liggen tussen € 55,- en € 80,- excl. servicekosten. Het concert begint om 20.00 uur.

Onze Mediapartners zijn: Leeuwarder Courant & Dagblad van het Noorden.

[divider]