André Rieu geeft kerstconcert in Ethias Arena Hasselt

23 december Kerstgala in Hasselt – Ethias Arena – voorverkoop start 01/09/2008

[blockquote]André Rieu en zijn Johan Strauss-orkest geven een eenmalig kerstconcert in de Ethias Arena in Hasselt. Dit concert zal plaatsvinden op 23 december. De kaartverkoop voor dit unieke kerstgala start op 1 september aanstaande via Sherpa.
[/blockquote]

Speciaal programma
Voor het gala in de Ethias Arena van Hasselt zal Rieu een speciaal programma brengen, dat geheel in de sfeer van kerstmis en Weense romantiek zal staan. “We hebben daar heel bijzondere ideeën voor ontwikkeld. Ik verheug me er nu al op.” zegt de Maastrichtse violist en dirigent.

Rieu breekt records
Rieu reist in november en december eerst nog af naar Australië waar hij alle records breekt. Zonder er al gespeeld te hebben, is André Rieu de meest succesvolle artiest geworden in Australië. Van de Nederlandse violist en zijn Johann Strauss-orkest worden meer dvd’s en cd’s verkocht dan van welke andere artiest ook.

[quote_right]
Op een zeker moment stond Rieu zelfs met 9 DVD’s tegelijk in de DVD top 10. In totaal behaalde hij dan ook 54 keer platina in 18 maanden.
[/quote_right]

54 keer Platina
De laatste twaalf maanden heeft Rieu meer dan 1 miljoen dvd’s en cd’s verkocht en over 2007 was hij de best verkopende muzikant. Achttien weken lang stond André Rieu nummer 1 in de Australische top-10 en in diezelfde top-10 stonden 12 weken lang 6 albums van Rieu. Op een zeker moment stond Rieu zelfs met 9 DVD’s tegelijk in de DVD top 10. In totaal behaalde hij dan ook 54 keer platina in 18 maanden.

Afsluiten in Hasselt
Komende maand staat André Rieu met zijn orkest in uitverkochte zalen en stadions in Dresden, Parijs en Brussel. Daarna volgt een korte tour door Frankrijk en Zwitserland. In november vertrekt Rieu voor een maand naar Australië, waar hij met een kopie van Schlöss Schonbrunn 11 concerten geeft in het kader van zijn World Stadium Tour. Uiteindelijk sluit hij het jaar af met een sfeervol kerstconcert in de Ethias Arena van Hasselt.

Kaarten vanaf 1 september a.s. via Sherpa.
www.sherpa.be of 070 – 34 50 50