André Rieu weer terug op het podium

[blockquote]André Rieu zet tournee voort na rust periode en kondigt nieuwe concerten aan in Ahoy en ZiggoDome.[/blockquote]

MAASTRICHT – Het had gewoon niet mooier kunnen zijn. In de uitverkochte concerthallen van Odense en Kopenhagen werd André Rieu enthousiast door het Deense publiek ontvangen. Na een periode van rust keerde André Rieu terug op het podium en voelde zich weer fantastisch.

[quote_right]”Het voelt geweldig goed om weer op de planken te staan. Ik voel me als herboren en kijk uit naar de concerten die nog gaan komen.”[/quote_right]
Het orkest speelde met groot enthousiasme en het publiek in Denemarken genoot meer dan tweeëneenhalf uur van klassieke muziek, operettemelodieën, thema’s uit musicals en natuurlijk ook walsen. Alle generaties, van kleinkinderen tot grootouders, waren gekomen om de maestro te zien.

André Rieu: „Dit waren mijn eerste concerten na een periode van rust. Het voelt geweldig goed om weer op de planken te staan. Ik voel me als herboren en kijk uit naar de concerten die nog gaan komen.”

Nu Rieu terug is kondigt hij meteen weer twee nieuwe concerten aan. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest pakt Rieu groots uit op 30 november in ZiggoDome en op 22 december in Ahoy. „Nee hoor, ik neem niet te veel hooi meer op mijn vork. Dit gaat me niet nog een keer gebeuren, daar ben ik zeker van. Ik blijf goed op mezelf letten en neem op tijd mijn rust.”

André Rieu in Odense 2012
Momenteel toert Rieu door Duitsland, Hongarije en Oostenrijk. Eind mei vertrekt Rieu naar Brazilië voor 18 concerten in Sao Paolo. Op 22, 23, 24 en 26 juni doet André het Vrijthof in Maastricht aan voor zijn traditionele zomeravondconcerten.

TOURDATA ANDRÉ RIEU NEDERLAND 2012
Vrijthof, Maastricht – 22, 23, 24, 26 juni 2012
ZiggoDome, Amsterdam – 30 november 2012
Ahoy, Rotterdam – 22 december 2012