Concerten André Rieu in Amsterdam ArenA bijna uitverkocht

Enkele extra 1ste en 2de rangs kaarten in de verkoop.

[blockquote]
De belangstelling voor de twee concerten die André Rieu op 27 en 28 juni geeft in de Amsterdam ArenA in het kader van zijn World Stadium Tour, is zo groot, dat deze bijna zijn uitverkocht. Dit weekend gaan de laatste kaarten in de verkoop, waarbij ook in de beste rangen weer plaatsen beschikbaar komen.
[/blockquote]

Voor André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest is het de nationale première van de World Stadium Tour, die afgelopen december een spectaculaire wereldpremière heeft beleefd in het Canadese Toronto en onlangs de Europese première in Düsseldorf.

Het gigantische podium is een getrouwe kopie van het beroemde Weense Schloss Schönbrun, beter bekend als het kasteel van Sissi en past maar net over de hele lengte-as van het veld in de Arena. Het geldt als de grootste bühne die ooit door een artiest op tournee is gebruikt, met een breedte van 125 meter, een diepte van 30 meter en een hoogte van 35 meter. Compleet met ijsbanen, een enorme balzaal, fonteinen en 6 mega-beeldschermen.

De bezoekers van beide concerten in Amsterdam krijgen een zeer uitgebreid concert onder de noemer ‘Een romantische avond in Wenen’, met niet alleen André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest, maar ook met medewerking van honderden artiesten, onder wie 80 Wiener Debutanten van de beroemde Weense Dansschool Elmayer, het al even beroemde ballet van de Weense Staatsopera, 60 schaatsers van de Weense kunstrijvereniging, solo-zangers en zangeressen en nog veel meer.

André Rieu, die wereldwijde successen beleeft, gaat dit jaar met dit programma nog naar onder meer Brussel, Parijs en Australië.