Extra kerstconcert André Rieu in Gelredome

[blockquote]
André Rieu geeft op zaterdag 20 december een extra kerstconcert in de Gelredome in Arnhem. Het eerst kerstconcert op vrijdag 19 december is vrijwel uitverkocht. Rieu bouwt het Gelredome volledig om in kerstsfeer. Naast een ijsbaan met schaatsers en vele internationale solisten heeft André Rieu besloten om het beroemde mannenkoor de Mastreechter Staar mee te nemen naar Gelredome.
[/blockquote]

Mastreecher Staar
“Ik heb in Maastricht afgelopen zomer een aantal fantastische concerten samen met het beroemde mannenkoor gegeven. Dat was een groot succes. Mijn orkest samen met het 150 koppige mannenkoor dat was echt een hoogtepunt dat ik de mensen in het Gelredome niet wilde onthouden.” Aldus Rieu. Kaarten voor dit concert zijn vanaf zaterdag 30 augustus verkrijgbaar bij via de bekende voorverkoopadressen.

Rieu on tour
Komende maand staat André Rieu met zijn World Stadium Tour in het Stade de France in Parijs en het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Daarna volgt een korte tour door Frankrijk en Zwitserland. In November vertrekt Rieu voor een maand naar Australië, waar hij 11 grote stadionconcerten geeft. Eind december keert hij pas weer terug naar Nederland om het jaar af te sluiten met zijn kerstconcerten in het Arnhemse Gelredome.

De televisiespecial ‘André Rieu in Maastricht II’ met de Mastrichter Staar is vrijdag 29 augustus te zien om 20.30 uur op Ned. 1.

André Rieu Kerst Gala – 19 & 20 december 2008
Kaarten vanaf 30 augustus a.s. via Ticket Service. www.ticketservice.nl of 0900-3001250 (€ 0,45pm).