Grote primeur in limburg

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli staan André Rieu en zijn Johann Strauss orkest weer op het Vrijthof!

Het overweldigende succes van vorig jaar valt bijna niet te toppen, maar weer zorgt André Rieu ervoor dat zijn publiek in Maastricht helemaal in de watten gelegd wordt.

Speciaal voor de Maastricht concerten, heeft hij niet alleen een aantal bijzondere talenten uitgenodigd, maar ook het wereldberoemde “Harlem Gospel Choir”? uit New York.

Deze zomer, eind juli, zullen ze samen met André Rieu en zijn orkest in Radio City Music Hall in New York spelen. Tijdens de eerste ontmoeting in mei kwam spontaan het idee van André; “dit is perfect voor Maastricht”?!

Het wereldberoemde “Harlem Gospel Choir”? heeft in het verleden opgetreden voor de groten der aarde zoals Nelson Mandela, Paus Johannes Paulus II en meerdere staatshoofden. Ook hebben ze samen met allerlei wereldberoemde artiesten opgetreden om geld in te zamelen voor goede doelen, zoals bijvoorbeeld met U2.

Hun thema van elk optreden is : mensen & culturen samen te brengen en door de muziek iets terug te geven !

Voor de eerste keer in Maastricht, het “Harlem Gospel Choir”? samen met André Rieu en zijn orkest. Het belooft een grandioos muzikaal feest te worden. 14, 15 en 16 juli.

Er zijn voor alle avonden nog kaarten beschikbaar via de bekende voorverkoopadressen.

Voor meer informatie : www.harlemgospelchoir.com