Holiday on Ice en André Rieu in Amsterdam ArenA

Holiday on Ice en André Rieu gaan samenwerken. Tijdens de concerten van Rieu in de Amsterdam Arena op 5 en 6 september a.s. zijn 60 schaatsers van Holiday on Ice te zien. Het decor, een levensechte kopie van het Schönbrunn Paleis, is voorzien van twee L-vormige ijsbanen waarop de schaatsers hun choreografieën uitvoeren.

Rieu maakte eerder gebruik van talentvolle schaatsers, maar zocht nu samenwerking met de marktleider in ijsentertainment. De kleurrijke en fantasievolle kostuums die Holiday on Ice in haar shows gebruikt, passen goed bij de sprookjesachtige sfeer van het concert.

“Als er íets romantisch is, dan is het wel Holiday on Ice! Fantastische schaatsers, prachtige choreografieën en schitterende kostuums… Een mooiere combinatie met het romantische kasteel van Sissi en heerlijke Weense walsen is bijna niet denkbaar. Ik verheug me er enorm op” aldus André Rieu.

Holiday on Ice ziet het als een eer met de ‘Koning van de wals’ samen op het podium te staan. We zijn zeer enthousiast om samen live entertainment voor de hele familie te brengen, aldus Sjoerd Unger, Holiday on Ice.

Kaarten voor het concert op 5 september zijn verkrijgbaar via Ticketservice:
www.ticketservice.nl en 0900 – 300 1250 (€ 0,45pm)