Rieu weer terug in Maastricht

[blockquote] Na een succesvolle tour in Brazilië kondigt André Rieu concerten aan in Maastricht.[/blockquote]

MAASTRICHT – Na een record aantal van maar liefst 30 uitverkochte concerten in São Paulo, is André Rieu terug in Maastricht. Een goed moment om nieuwe concerten in zijn geboortestad aan te kondigen. 5, 6 en 7 juli 2013 kan Maastricht zich opmaken voor alweer de negende editie van André Rieu’s traditionele zomeravondconcerten op het Vrijthof in Maastricht. De officiële kaartverkoop voor de drie concerten start zaterdag 29 september om 9.00 uur via www.andrerieu.com.

Thuis in Maastricht
Rieu over zijn concerten in Maastricht: “De Maastricht concerten zijn niet zomaar concerten. Dit is mijn stad. Hier woon ik en ben ik geboren. Voor een groot gedeelte van het orkest geldt hetzelfde. Dit is ons eigen publiek, ons thuis. Daarvoor wil je niet zomaar een concert geven, daarvoor haal je alles uit de kast en geef je alles wat je hebt. We gaan het Vrijthof weer omtoveren tot een grote, romantische openlucht concertzaal en maken er weer speciale avonden van met vele hoogtepunten, beroemde gastartiesten, lichtshows en solisten.”
André Rieu terug in Maastricht 2013

BRIT Awards
Later dit jaar toert Rieu door Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland, Ierland en België. Begin volgende maand staat hij in The Royal Albert Hall in Londen om op te treden op de ceremonie van de Classic Brit Awards. Zijn album “And The Waltz Goes On” is genomineerd voor Album Of The Year.

André Rieu & Johann Strauss Orkest
5, 6, 7 juli 2013 – Vrijthof Maastricht
Tickets via: www.andrerieu.com