André Rieu start nieuwe traditie in Ziggo Dome

Naast zijn traditionele zomeravond concerten in Maastricht, start André Rieu een nieuwe jaarlijks terugkerende traditie: een nieuwjaarsconcert in de Ziggo Dome. De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 7 januari 2017. De kaartverkoop voor dit unieke nieuwjaarsgala begint op 7 mei aanstaande via andrerieu.com.

“Al jarenlang speelden mijn vrouw Marjorie en ik met het idee om een speciaal nieuwjaarsconcert te geven in Nederland. Maar ik was in die periode altijd met het orkest op tournee in het buitenland. Dat hebben we nu veranderd, zodat we het jaar voortaan groots kunnen beginnen; met een prachtig nieuwjaarsconcert in ons eigen land!”, zegt de bekende Maastrichtse violist en dirigent.

Rieu on tour
Komende maand staat André Rieu met zijn tournee in Hongarije, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië en Polen. In Juni doet hij Boekarest aan voor 2 grootse open air concerten, gevolgd door zijn zomeravondconcerten in Maastricht. In september vertrekt de maestro naar Argentinië en Guatemala en daarna doet hij Australië en Nieuw Zeeland aan. In december sluit hij het jaar af met zijn tournee door Verenigd Koninkrijk en Ierland.