[Dutch] André Rieu brengt album uit ter ere van zijn verjaardag

Speciaal voor zijn zeventigste verjaardag brengt André Rieu dit najaar zijn gloednieuwe album “Happy Days” uit. Romantische wereldhits, mega-schlagers en prachtige melodieën uit Wenen maken van dit bijzondere album André Rieu’s heel persoonlijke ode aan het leven. Het album wordt op 22 november wereldwijd uitgebracht en kan vanaf 2 september 2019 worden gereserveerd. Fans kunnen zich bovendien verheugen op een speciale CD/DVD-de luxe versie met een exclusief kijkje achter de schermen.


André Rieu: “Ook als je elk jaar voor meer dan een half miljoen
mensen speelt, is het de kunst om iedereen het gevoel te geven dat je speciaal voor hem of haar speelt. Dit album is vrolijk, uitbundig, vol humor, maar tegelijkertijd ook heel romantisch. Ik hoop hiermee de levensvreugde die ik zelf elke dag voel door te geven aan mensen over de hele wereld. Ik nodig iedereen van harte uit om samen met mij het leven en de liefde te vieren!”

Fans worden getrakteerd op romantische wereldhits zoals de beroemde Second Waltz waarmee André Rieu in 1994 doorbrak, Andrew Lloyd Webbers prachtige Amigos Para Siempre, I Could Have Danced All Night en de klassieker Adieu, Little Captain of My Heart. Maar dit album biedt ook genoeg meezingers voor schlagerfans met hits als Griechischer Wein, Viva España, Paloma Blanca en Mexico.

Tegelijkertijd is het album een diep romantische, maar niet minder vrolijke hommage aan Wenen, de stad die misschien wel de belangrijkste rol heeft gespeeld in Rieu’s carrière.

Met meer dan 40 miljoen verkochte cd’s en jaarlijks meer dan een half miljoen toeschouwers wereldwijd is André Rieu een van de meest succesvolle artiesten van deze tijd. In december geeft hij voor het eerst kerstconcerten in Maastricht. Voor januari staan nieuwjaarsconcerten gepland in Amsterdam en Antwerpen.


Tracklist

 1. Second Waltz
 2. Chit-Chat Polka
 3. Griechischer Wein
 4. Ob blond, ob braun
 5. The Merry Widow (Medley)
 6. Happy Days are here again
 7. Amigos Para Siempre
 8. The White Horse In (Medley)
 9. Viva España
 10. Heut’ kommen d’Engerln auf Urlaub nach Wien
 11. I Could Have Danced All Night (From My Fair Lady)
 12. With A Little Bit Of Luck (From My Fair Lady)
 13. Ganz ohne Weiber geht die Chose nicht
 14. Buglers Holiday
 15. Dorogoi Dlinnoyu (Those Were The Days)
 16. Paloma Blanca
 17. Die Mädis vom Chantant
 18. Komm, Zigány
 19. Mexico
 20. Adieu, Little Captain of My Heart